Project: Christmas Special - digital Christmas card

Ieder jaar stromen ze weer binnen in de decembermaand, kerstkaarten! Een mooie traditie voor zowel particulieren als bedrijven iedereen fijne feestdagen toe te wensen. Maar echt origineel, dat is het niet. EXSA Europe vroeg aan VineVisuals een concept te bedenken om een kerstkaart te vervangen door een video.

Het resultaat is te zien in de video. Een heerlijke kerstsfeer om met het hele gezin een kerstboom uit te zoeken. Een goed alternatief voor een kerstkaart en al je relaties doormiddel van social media en een mailing deze video te tonen!

Video informatie
De video is geschoten met onze RED camera, gemonteerd op de MōVI Pro. 18-35mm lens en daarnaast de DJI Phantom 4 pro. Afgeleverd in 4K.

Opdrachtgever: EXSA Europe B.V.


Project: After movie Boxing gala Noordwijk

Vanuit een bruisend Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk vond het Lions Boksgala plaats. Een waanzinnig event met 530 tafelgasten en 10 strijdvaardige amateurboksers die zorgde voor geweldige gevechten. Jongens die het hele jaar getraind zijn bij LuckyGym in Leiden door Arnold Vanderlyde, zoals je zal zien in de video, duidelijk geen mietjes maar echte fight machines!

VineVisuals bracht een openingsvideo op het scherm die de gasten een indruk gaf naar de aanloop van het event door de boksers.

De opbrengst van het gala bracht de Lionsclub Noordwijk naar twee mooie bestemmingen, Hospice Xenia en de Edwin van der Sar Foundation. Deze laatste een goede bekende van VineVisuals want eerder dit jaar produceerde wij een korte aftermovie van de 10 van Noordwijk, een marathon door Noordwijk georganiseerd door de foundation van Edwin van der Sar.

Video informatie
De video is geschoten met onze RED camera, gemonteerd op de MōVI Pro en daarnaast een extra Canon 80d camera met 70-200 lens.

Opdrachtgever: Lionsclub “De Brittenburg” Noordwijk


Project: A special night at Frites Atelier Amsterdam

Wat kan je nog meer met verse frites? “Je denkt het kan niet, maar het kan wel!” want Sergio Herman brengt weer een nieuwe topper op het menu van het Frites Atelier Amsterdam.

VineVisuals bracht deze setting in beeld in het filiaal van het Frites Aterlier in Antwerpen. Vanuit het Frites Atelier Amsterdam is Lhassan Ait Ali de rechterhand van Sergio Herman die ervoor zorgde prachtige gerechten te serveren. De gasten voor deze avond waren middels een Facebook actie uitgenodigd om exclusief aan tafel te gaan voor deze speciale avond.

Voor VineVisuals om achter de schermen mee te proeven, maar vooral mooie beelden te schieten van deze gezellige avond.

Video informatie
De video is geschoten met onze RED camera, gemonteerd op de MōVI Pro. Daarnaast hebben wij shots gemaakt met ons statief.

Opdrachtgever: Frites Atelier Amsterdam


Project: The road to the ring

Eerder maakte wij voor de Edwin van der Sar Foundation deze video. Dit keer stond de shoot in het teken van boksen. Op 4 november zal er een boksgala plaatsvinden in Huis ter Duin in Noordwijk. De Lionsclub Brittenburg schenkt de opbrengst de avond aan de Edwin van der Sar Foundation. Het boksgala is niet zomaar een gala. Boksers met minimale tot geen ervaring met boxen worden getraind door Arnold Vanderlyde. Jazeker, de voormalig prof bokser die drie medailles binnen haalde op de Olympische spelen, drie maal Europees en 8 keer Nederlands kampioen werd. VineVisuals zocht boksschool LuckyGym in Leiden op om vervolgens een flink potje boksen met Edwin van de Sar, Arnold Vanderlyde en alle boksers van het boksgala te filmen.

Video informatie
De video is geschoten met onze RED camera, gemonteerd op de MōVI Pro. Daarnaast was Bronco van Olst van ProRess aanwezig voor perfecte geluidsopname.

Opdrachtgever: Edwin van der Sar Foundation


Project: A grape grower in Egypt

Bij ons tweede bezoek in Egypte zijn we uitgenodigd bij Agrostar om hun bedrijf in beeld te brengen. Agrostar heeft vele hectares druiven groeien in allerlei verschillende rassen. Zij zochten een mooie video om op hun website te plaatsen en te showen aan potentiële afnemers die zelf niet uit Egypte komen maar vanuit vele landen over de hele wereld.
VineVisuals maakt vele producties in groente en fruit en dat is voor Agrostar niet onopgemerkt gebleven. Tevreden met de kwaliteit en kennis heeft Agrostar ons ingevlogen om deze productie te realiseren.

Video informatie
De video is geschoten met onze RED camera en 18-35mm lens, gemonteerd op de MōVI Pro. Statiefshots met 70-200mm.

Opdrachtgever: Agrostar Egypte